COM AFECTA LA INDUSTRIALITZACIÓ LA NOSTRA FORMA DE VIURE?

En els avis la industrialització és a dir els invents i noves tecnologies els hi ha costat adaptar-se, perquè quan ells eren joves que és quan és s’aprèn a fer servir electrodomèstics amb més facilitat no tenien la possibilitat de tenir-ne tipus rentadora, mòbil, rentaplats etc…, tot i això els nostres avis en el cas d’en Genís i en Lluís s’han adaptat molt bé fent servir tota mena d’electrodomèstics i invents amb molta facilitat.

Els nostres pares ja tenien electrodomèstics i industrialització, des que van néixer, ja que són vantant joves. En el cas d’en Genís el seu pare treballa molt amb noves tecnologies i la mare d’en Lluís també treballa fent sevir molt noves tecnologies, això ha fet que si no sabien acabat d’adaptar-se, es poden ajudar per tal de saber-ne els dos molt per igual, ja que en la vida actual és molt necessari.

A nosaltres no ens ha costat gens adaptar-nos, ja que des de petits hem vist mòbils, teles, rentadores etc…

En resum la industrialització ha afectat afectivament, ja que ens ha facilitat moltes coses en molts àmbits de la vida, en algunes persones els hi ha costat adaptar-se per la gran majoria s’han acabat adaptant.

Genís: Fer aquesta web m’ha agradat molt bé, ja que és molt dinàmic i divertit, perquè en el nostre cas ho feia amb en Lluís i va molt millor treballar amb parelles. També m’ha anat molt bé treballar aquest tema fent una web, ja que jo no sabia fer servir el WordPress i ara n’he après, i penso que amb un bon nivell.

Lluís: Aquest projecte ha estat molt bé perquè a mi m’agrada molt el tema de fer webs i per això penso que ha set una manera molt distreta d’aprendre.