COM AFECTA LA INDUSTRIALITZACIÓ LA NOSTRA FORMA DE VIURE?

En els avis la industrialització es a dir els invents i noves tecnologies els hi ha costat adaptar-se, perquè quan ells eren joves que és quan és s’aprèn a fer servir electrodomèstics amb més facilitat no tenien la possibilitat de tenir-ne tipo rentadora, mòbil, rentaplats etc…, tot i això els nostres avis en el cas d’en Genís i en Lluís s’han adaptat molt bé fent servir tot tipo de electrodomèstics i invents amb molta facilitat.

Els nostres pares ja tenien electrodomèstics i industrialització, des de que van néixer ja que son vantant joves. En el cas d’en Genís el seu pare treballa molt amb noves tecnologies i la mare den Lluís també treballa fent sevir molt noves tecnologies, això ha fet que si no sabien acabat de adaptar-se, es poden ajudar per tal de saber-ne els dos molt per igual, ja que en la vida actual és molt necessari.

A nosaltres no ens ha costat gens adaptar-nos ja que des de petits hem vist mòbils, teles, rentadores etc…

En resum la industrialització ha afectat afectivament ja que ens ha facilitat moltes coses en molts ànvits de la vida, en algunes persones els hi ha costat adaptar-se per la gran majoria s’han acabat adaptant.